fredag 18 maj 2012

Couscoussallad med aloe vera dressing

Solgul couscoussallad med fetaost och grönsallad
med Aloe Vera-dressing

(4 personer)
  • 4 port couscous
  • 0,5 gram saffran
  • 500 gram broccoli
  • 2 röda lökar
  • 150 gram fetaost
  • 1 msk färska oreganoblad eller 0,5 msk torkad
  • 3 msk finklippt persilja
  • salt
  • svartpeppar
  • 2 msk AloeVera Gel
  1. Koka couscousen enligt anvisningen på paketet. Blanda ner
    saffran och rör om med gaffel så ej grynen klimpar sig.
  2. Ångkoka broccolibuketterna några minuter. Skiva löken tunt
    och riv fetaosten på ett rivjärn.
  3. Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Ja nu när grillsäsongen är igång Ska du inte glömma bort världens nyttigaste grönsak, Aloe vera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar