Solgul couscoussallad med fetaost och grönsallad
med Aloe Vera-dressing
(4 personer)
- 4 port couscous
- 0,5 gram saffran
- 500 gram broccoli
- 2 röda lökar
- 150 gram fetaost
- 1 msk färska oreganoblad eller 0,5 msk torkad
- 3 msk finklippt persilja
- salt
- svartpeppar
- 2 msk AloeVera Gel
- Koka couscousen enligt anvisningen på paketet. Blanda ner
saffran och rör om med gaffel så ej grynen klimpar sig.
- Ångkoka broccolibuketterna några minuter. Skiva löken tunt
och riv fetaosten på ett rivjärn.
- Blanda alla ingredienserna och smaka av med salt och peppar.
Ja nu när grillsäsongen är igång Ska du inte glömma bort världens nyttigaste grönsak, Aloe vera!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar